categorieen Menu
https://www.gezondheidscentrummaaspoort.nl/samenwerkingspartners/ggd
A A A
 

GGD - Hart voor Brabant

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou!

 

Opvoeden en opgroeien

Wij volgen alle kinderen in onze regio vanaf hun geboorte tot hun achttiende jaar. We beantwoorden vragen van ouders en verzorgers over de gezondheid, opvoeding en opgroeien. We helpen je als iets anders gaat dan jij verwacht. Wij willen er zijn, voor jou en je kind. Voel je welkom! Je vindt ons consultatiebureau Maaspoort in het gebouw van de Schans.

 

Afbeeldingsresultaat voor ggd hart voor brabant

 

Andere taken GGD

Daarnaast voeren we ook gezondheidsonderzoeken uit, verzorgen reisvaccinaties of vragen en advies  bij verre reizen, geven voorlichting over gezond(er) leven op scholen en in wijken en zijn er voor vragen en zorgen over infectieziekten of seksuele gezondheid.

 

Meer informatie en contact

Heb je vragen? Wil je tips of adviezen over de opvoeding van jouw kind? Heb je vragen over andere onderwerpen van de GGD? Of wil je een afspraak maken? Bel ons dan via telefoonnummer 0900 463 6443. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Kijk ook eens op onze website