https://www.gezondheidscentrummaaspoort.nl/samen-gezond-spreekuur-in-maaspoort-van-start/n64c29
A A A
 
Samen Gezond Spreekuur in Maaspoort van start
14 januari 2019
Gezondheidscentrum Maaspoort
Op 14 januari a.s. start in Gezondheidscentrum Maaspoort het Samen Gezond Spreekuur.
samen-gezond-spreekuur-in-maaspoort-van-start

Samen Gezond Spreekuur in Maaspoort van start

Op 14 januari a.s. start in Gezondheidscentrum Maaspoort het Samen Gezond Spreekuur. Dit gratis spreekuur vindt iedere maandag plaats van 14.30-15.30 uur in de ruimte van de apotheek. Het spreekuur wordt afwisselend gehouden door een medewerker van Divers en GGD. Op vraag sluit ook een medewerker van ‘S-PORT aan.

Binnen het Samen Gezond Spreekuur wordt gewerkt met het begrip positieve gezondheid. Dit is een brede kijk op gezondheid. Gezondheid is immers meer dan alleen lichamelijk gezond zijn. Gezondheid is ook contact hebben met anderen, jezelf kunnen verzorgen, een doel hebben in het leven, genieten etc.

Binnen het Samen Gezond Spreekuur gaan we met de bewoner in gesprek over wat zijn/haar vraag is en welke mogelijkheden er zijn om hiermee in de wijk of daarbuiten, aan de slag te gaan. We geven informatie en advies of verwijzen door naar activiteiten of andere partners. We richten onze aandacht op de mogelijkheden die bewoners hebben om met hun ziekte, beperking en/of  tegenslagen om te kunnen gaan. En zo ook om de eigen regie te pakken.

Voor wie?

Het Samen Gezond Spreekuur is er voor iedere bewoner uit Maaspoort met een vraag op het gebied van gezondheid en/of welzijn. U kunt hiervoor een afspraak maken via een afsprakenkaartje te verkrijgen in het GC Maaspoort. Maar u kunt ook tijdens het spreekuur gewoon binnenlopen.

Teddy Tempelmans          Ivonne Beukers

Teddy Tempelmans               Ivonne Beukers