categorieen Menu
https://www.gezondheidscentrummaaspoort.nl/samen-gezond-gesprek-in-maaspoort-elke-maandagmiddag/n64c29
A A A
 
Samen Gezond Gesprek in Maaspoort - elke maandagmiddag
14 januari 2019
Gezondheidscentrum Maaspoort
In Gezondheidscentrum Maaspoort is elke maandagmiddag het Samen Gezond Gesprek voor al je vragen over bewegen, stress, je lijf, sociale contacten, levensveranderingen en gezondheid.
Samen Gezond Gesprek in Maaspoort - elke maandagmiddag

Samen Gezond Gesprek in Gezondheidscentrum Maaspoort 

In Gezondheidscentrum Maaspoort is het Samen Gezond Gesprek. Dit gratis persoonlijke gesprek is elke maandag van 14.30-15.30 uur in een  ruimte van de apotheek. Het spreekuur wordt afwisselend gehouden door een medewerker van Farent (Corine van de Lagemaat), de GGD (Ivonne Beukers) en S`port (Guus v/d Heuvel).

Gezondheid is meer dan alleen lichamelijk gezond zijn. Gezondheid is ook contact hebben met anderen, omgaan met stress en veranderingen in het leven, een doel hebben in het leven, genieten etc.

Binnen het Samen Gezond Gesprek gaan we met jou in gesprek over jouw vraag en welke mogelijkheden er zijn om hiermee in de wijk of daarbuiten, aan de slag te gaan. We geven informatie en advies of verwijzen door naar activiteiten of andere partners. 

Voor wie?

Het Samen Gezond Gesprek is er voor iedere bewoner uit Maaspoort met een vraag op het gebied van gezondheid en/of welzijn. Je kunt hiervoor een afspraak maken via een afsprakenkaartje. Die kaartjes liggen bij de verschillende balies in het Gezondheidscentrum. Maar je  kunt tijdens het spreekuur ook gewoon binnenlopen. Verder kunnen allerlei verwijzers, zoals een huisarts of POH-er  je op het gesprek attenderen. De huisarts heeft het vaak heel druk, een consult duurt een paar minuten. Mischien is jouw vraag wel meer voor het Samen Gezond Gesprek , daar hebben de medewerkers  meer tijd om met je te spreken.

          Ivonne Beukers

Ivonne Beukers - GGD